Back

„Спортът достъпен за всички!“ вече и в Стара Загора

Лидерът на пазара на спортни стоки, с над 1000 магазина в 30 страни по цял свят – Декатлон, отваря врати в началото на месец октомври в Стара Загора и ще бъде петия магазин от веригата в България. Официалното откриване ще се състои на 3-ти октомври на празника на града, като това ще позволи на всички граждани да повярват в мисията на компанията, че спортът е достъпен за всички! Ето защо още през първия уикенд ще бъде организирано градско парково бягане с дистанции от 1 и 3 км за любители. Освен добро настроение и спортен дух ще има и томбола с много награди.

Инвестицията в отварянето на магазина в Стара Загора е малко над половин милиона лева, като общата му площ е 1023 кв.м., на чиято територия ще бъдат открити всички най-популярни спортове в България, като фитнес, планински преходи, колоездене. Също така ще бъде дадена възможност на старозагорци да опитат нови спортове като стрелба с лък, гмуркане, лов и скейтбординг. Според анализи на верига, планинските преходи и къмпингарството са водещи спортове у нас. Други такива, които се развиват с изключителна бързина, както в България, така и в Стара Загора са градско и планинско колоездене и бягането.

В световната верига магазини могат да се намерят екипировки и аксесоари за над 70 вида спорт. Със своите 20 собствени марки, лаборатория за проучване и развитие, както и собствена логистична мрежа, Декатлон предлага непобедимо съотношение цена-качество. Към настоящия момент веригата е отворила врати в още 3 града в България – София, Пловдив и Варна.

Пълният каталог на Декатлон ще бъде достъпен за клиентите в Стара Загора онлайн, а в магазина ще могат да бъдат открити над 40 спорта. От мениджмънта на компанията съобщават, че на територията на магазина ще разработят и интерактивната си услуга Click&Collect, която позволява на клиентите да поръчват онлайн продукти, които след това да тестват и получат безплатно във физическия магазин.

Спортната верига магазини знае, че зад успеха на една компания стои нейният екип. Политиката на Декатлон е да дава възможност на служителите си повече свобода и отговорност, като ги предизвиква да подобряват себе си непрекъснато. Управителят на магазина – Анатолий Паршиков, един от първите служители на компанията, доказал своя професионализъм и отдаденост и притежаващ ценностите на компанията – жизненост и отговорност, заедно с екип от 8 нови съотборници ще поставят основите на иновативна организация не само за Стара Загора, но и за Декатлон.

admin
admin
https://via.3door.info