Back

Услуги

Нашите услуги

Ние сме екип от творци, които се вълнуват от нови идеи и уникални взаимни възможности.

Създаваме впечатляващи истории, изграждаме устойчиви връзки – защото всяко послание заслужава глас и внимание!

0

години опит

0

се грижим за
вашия бизнес

0

доволни
клиенти

Възможности

Твоят успех,
нашата страст…

Връзки с обществеността

Връзките с обществеността играят ключова роля в успешната комуникация между организации и техните целеви аудитории. Това е изкуство, което превръща информация в истории, а идеите в диалози. Ние се стремим да формираме позитивно възприятие и укрепване на свързаността между бранда и обществото. Съчетаваме стратегическо мислене с творчески подход, за да задържим вниманието на публиката.

Корпоративен PR, Имиджов PR, Медия планиране, Content PR, Кризисен PR, Политически PR, Институционален PR, Цялостна PR стратегия, Връзки с медии, Мониторинг.

Реклама

Вашият бизнес заслужава да бъде видян от света. Помагаме ви да създадете силно онлайн и офлайн присъствие, да привличате нови клиенти и да изградите лоялност на съществуващите. Ние вярваме в силата на творчеството и иновациите. Създаваме уникални и вдъхновяващи рекламни кампании, които няма да останат незабелязани.

Онлайн Реклама, Външна реклама, Печатна реклама, Рекламни продукти, Планиране на рекламни кампании.

Маркетинг

Развиваме персонализирани маркетингови стратегии, насочени към вашия уникален път. Нашата цел е не само да ви помогнем да достигнете вашия пазар, но и да го промените. Нашите маркетингови стратегии не са само за продукти, но и за идеи. Вдъхновяваме аудиторията ви, правим я част от историята и изграждаме трайна връзка с нея.

Дигитален Маркетинг, Офлайн Маркетинг, Content Маркетинг, Имейл маркетинг, Управление на социални медии, Промоции, Изследвания, Анализи.

Събития

От идеята до изпълнението – ние внасяме творчество във всеки детайл от вашето събитие. Ние вярваме, че всяко събитие трябва да бъде вдъхновено от вашите идеи и стил. Декорации, развлечения, избор на локация и всичко, необходимо, за да направим вашия повод незабравим.

Детски рождени дни, погачи, сватби, тематични партита, тийм билдинги, B2B, B2C, конференции, семинари, презентации, изложби и др.

Бизнес асистент

Консултантската дейност е добро решение за всеки, които търси да разшири своя бизнес на нови пазари. Познавайки икономическата обстановка, нагласите на потребителите и нуждите им, ние можем да предложим най-добрата стратегия за представяне на вашия продукт/услуга и изпълнение на поставените цели.
Разработихме международна консултантска програма „Assist me”, целяща да обхване възможно най-голям брой пазари, като осигури необходимите екипи за осъществяване на вашата дейност, без значение в коя точка на света се намирате.

Бизнес консултиране, HR, Rent a team, Личен онлайн асистент, Правни и счетоводни консултации и други.

Промо активности

Дайте изява на вашия бизнес с нашите иновативни промо активности. Съчетайте привлекателни и персонализирани кампании, които ще оставят клиентите ви впечатлени. Нашите промо активности се простират от виртуални кампании до BTL активности. Съчетаваме модерни с традиционни подходи, за да достигнем вашата аудитория по всеки възможен канал.

Раздаване на флаери и листовки, Хостеси и промоутъри, Продуктови презентации, Дегустации, Семплинги и др.

Довериха ни се

Някои от компаниите, които ни довериха бизнеса си:

Какво казват нашите клиенти за нас:

Да си сътрудничим

Изпратете ни имейл,
за да обсъдим нов проект.

Ние сме екип от творци, които се вълнуват от уникални идеи и помагат на компаниите да създадат невероятна идентичност чрез създаване на първокласно потребителско изживяване.