Back

Pulse Fitness & Spa

Pulse Fitness & Spa e верига лайфстайл фитнес клубове от най-ново поколение без аналог в страната, оборудвани с последна генерация уреди от най-добрите и доказани марки в света, с безупречна база и огромен екип от квалифицирани персонални и групови треньори, които непрестанно следват и прилагат иновациите и тенденциите в световен мащаб.

 

 

Вили Томова  /ПР на фитнеси PULSE/, разказа пред нашите клиенти защо да изберете Pulse Fitness & Spa ?.

„Защото ние сме много повече от фитнес зала, ние сме wellness клуб – място, на което да постигнете по-добро състояние на тялото и духа. Защото за разлика от другите фитнеси, тук се чувствате част от една общност. За разликата от останалите центрове, ”Pulse Fitness&Spa„ е ултрамодерно обзаведен, разполага с най- опитните персонални треньори, както и най-добрата материална база в България за поддържането на добра форма и релакс на членовете си. Целта на „Pulse Fitness&Spa” е да създаде перфектната обстановка и неповторимо усещане за всеки един от клубните членове, според неговите индивидуални желания и нужди. Щом станеш част от една такава общност, тя неусетно те увлича и вече тренировката е не просто спорт или мъчително преследване на цели, а невероятно удоволствие.

„Хранете се балансирано и отделяйте повече време за движение и спорт, за да влезете във форма след празниците“- съветват инструкторите от фитнеси Pulse.

admin
admin
https://via.3door.info