Back

Поръчай от foodpanda и дари на Holiday Heroes

Онлайн платформа foodpanda дарява на Holiday Heroes по 0,20 лв. от всяка поръчка през сайта или приложението им, по повод световния ден на храната.

Тази неделя, 16 Октомври, е световният ден на храната, провъзгласен за такъв, заради стремежът за решаване на проблемите с глада. Според данни на изследователските агенции, само в България, гладуващите достигат до 1,6 млн. Ето защо, най-модерното и удобно приложение за поръчване на храна инициира кампания, с която да подкрепи Holiday Heroes в предстоящата им коледна кампания, която отново ще осигури пълна празнична трапеза на хиляди семейства в цялата страна.

В периода от 14 до 16 Октомври, включително, foodpanda ще дари по 0,20 лв. от всяка поръчка на храна през https://www.foodpanda.bg/ сайта или мобилното си приложение на каузата на Празничните герои. По този начин, лидерите в поръчката на храна за дома и офиса, ще помогнат на благотворителната организация да реализира деветата си поредна кампания и доброволци на каузата да доставят празнични пакети с хранителни продукти лично в домовете на нуждаещите се семейства.

Поръчайте си храна от foodpanda и помогнете на семейство в нужда, защото чудесата се случват не само по Коледа.

Всичко за инициативата можете да следите в официалният сайт на Holiday Heroes

admin
admin
https://via.3door.info